Ankh trainingen

Lieve mensen, ik werd in een zeer kort tijdsbestek meerdere malen benadert door verschillende personen met éénzelfde spirituele vraag.

Marcel, ik wordt de hele tijd naar de  Ankh getrokken. Ik weet niet wat dit symbool te betekenen heeft of specifiek voor mij kan brengen. Ik hoor telkens in mijn hoofd: Ankh, Ankh, Ankh. Kun jij me daarmee helpen?

Waarop ik zei; “Jawel, daar heb ik wel een beeld bij wat dat kan betekenen voor jou…….”. Als je geïnteresseerd bent, kan ik je wel wat achtergronden geven wat een Ankh is en het kan brengen voor jou. Ik mag al vele jaren deze prachtige energetische Kosmische instrumenten maken en heb de mogelijkheid jou deze te laten zien, voelen, horen en ervaren tijdens  een demo.

Prachtig! Marcel, Zou jij voor mij een persoonlijke Ankh willen maken? Het voelt goed en vertrouwt bij jou.

Zeker wil ik dit voor jou doen. Ik stem me af op jouw unieke zielentrilling en dan maak ik samen met de Kosmos (Hoofd Gids) een persoonlijke Ankh voor jou. Naast de Heilige geometrie en dat het een zeer krachtig instrument wordt, is het ook een mooi sieraad voor de rest van jouw leven.  Veelal krijg ik boodschappen door tijdens de creatie, die deel ik dan met jou. Eveneens laat ik je weten hoe de creatie verlopen is en of er nog bijzonderheden (blokkades) zijn.

Mooi! Bij deze mijn opdracht.

Marcel, nu ik deze Ankh in bezit heb zou graag willen leren werken met mijn Ankh. Geef jij ook les hierin? Maar ik wil wel bij het begin beginnen, omdat ik totaal geen ervaringen heb in het werken met de Ankh. Wel heb ik al wat spirituele trainingen gedaan zoals Reiki en boeken gelezen, maar nog nooit iets met deze magische Ankh…………

Zeker wil ik mij daarvoor gaan inzetten, omdat ik vind dat deze oude HEEL-methode terug mag komen in onze tijd. De ingewijde Egyptenaren werkten er volop mee en behaalde er zeer goede resultaten mee.

Lieve mensen,

Dat is het vetrekpunt geweest voor het opzetten van de eerste module: werken met de Ankh basis.  

Later volgen er nog verdiepingsmodules, echter; We beginnen bij het begin!

Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Let wel! Er volgt eerst een gesprek met mij om te bepalen waar je staat in jouw spirituele ontwikkeling en of de training aansluit bij hetgeen jij voor ogen hebt. Daarnaast dient er een wederzijdse ‘klik’ te zijn met mij als spiritueel helper. Anders verdoen we beiden onze tijd. 
Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl