Oud Egyptische Koningsstaf                              

Klik hier voor de prijzen

De oud Egyptische Koningsstaf (‘kromstaf’) is een prachtig instrument voor uw Zelve en valt in de categorie krachtsymbolen c.q. krachtvoorwerpen.

De boodschap is: “We gaan van macht naar kracht – INNERLIJKE KRACHT”

Uw innerlijke kracht wordt versterkt met deze staf in uw hand. Herpak uw kracht die diep van binnen huist en kom tot grote spirituele inzichten voor uzelf. Hervindt meteen het Koningschap in uzelf en kom in contact met uw scheppende energie. Neem de staf mee tijdens spirituele reizen, het beluisteren van muziek, het bezoeken van krachtplekken, meditaties enz..

Voor verdieping op alle vlakken en voor hen die in contact willen komen met eerdere incarnaties. Je voelt meteen de kracht als je deze staf ter hand neemt.

Deze staf wordt net zoals alle Ankhen die ik mag maken, op persoonlijke zielentrilling gevormd. Waarbij het aantal ringen en de positie van de ringen door u zelf bepaalt kunnen worden.  
Daarnaast heb ik zelf de ervaring mogen opdoen (met dank aan mijn spirituele vriendin), dat je jezelf een prachtige behandeling (‘healing’) kunt geven met deze staf. Intuïtief voelt u wat er moet gebeuren, stem maar af.

Puur als voorbeeld het volgende: Strek je armen voor je uit en neem de staf tussen je beide handpalmen (met de lus naar boven en naar je hoofd gericht). Zorg ervoor dat je duimen in opwaartse positie recht onder het uiteinde van de lus liggen en je voelt meteen de energie rond stromen. De energie maakt de vorm van een hart en vloeit samen in het menselijke hart. Andersom werkt het door eventuele blokkades, negatieve emoties die op je hartchakra rusten terug te sturen en via de onderzijde van de staf richting moeder aarde te laten transformeren.   

Laat u inspireren met deze staf en kijk wat hij voor u kan doen! Het is een cadeau aan uzelf.

 Klik hier voor te bestellen 

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl