Kosmische schijven                  

Klik hier voor de prijzen

Zoals reeds beschreven bij de Ankh, is de Kosmische schijf het zusje van de Ankh.

Met de Kosmische schijf werk je op ‘Zielenniveau’ en kan de beladenheid (Karma) vanuit eerdere levens verast worden. Familielijnen, traumatische ervaringen van toen, negatieve emoties, blokkades, disbalans, vloeken kunnen vaak opgeruimd worden met de Kosmische schijf. Hierdoor kun je steeds meer gaan leven vanuit vrije wil en krijg je een liefdevoller contact met diegene die je in essentie bent.  
   
Tijdens de ‘healing’ is het essentieel eerst te weten te komen of iets ontstaan is in het hier en nu, of dat iets zijn oorsprong vind in een eerdere incarnatie.

Vind iets zijn oorsprong in eerdere incarnaties dan gaan we dit eerst opruimen met de Kosmische schijf. Omdat dit een onderliggende voedende negatieve energie kan vormen, die doorkomt via je energieveld (blauwdruk  ziel) in dit leven. Als dit gezuiverd is wordt gevraagd of er blokkades, storende lijnen, disbalans, trauma’s e.d. aanwezig zijn vanuit de huidige incarnatie. Is dat het geval zetten we met liefde en respect de kracht van de Ankh in. Kosmische schijf behandelingen bieden ook veel verlichting bij chronische ziektebeelden. Meerdere sessies zijn dan nodig.

Het assortiment bestaat uit 2 sets Kosmische schijven (zie foto’s). 1 set is voorzien van een kunststof basis met daarop de specifieke kleuren van de Kosmische schijven, voorzien van een beschermende laag. De schijven zijn 20 cm rond met precies in het midden een vortex-gaatje van 2 mm. De set bestaat uit een 2 kleurenschijf (geel/oranje van beide zijden) en de krachtige 4 kleurenschijf (geel/oranje/violet/kobaltblauw). Let wel! deze 4 kleurenschijf mag zeker tijdens de eerste behandelingen NIET ingezet worden. De te behandelen persoon dient hiervoor klaar te zijn.

De andere set Kosmische schijven zijn hetzelfde opgebouwd, echter voorzien van een massieve messing basis (hart). Messing is een legering dat bestaat uit verschillende metaalsoorten welke corresponderen en resoneren met de verschillende planeten uit ons zonnestelsel, bovenop de kleuren van de Kosmische schijf die ook al een verbinding aangaan met verschillende planeten. Ervaring leert dat de uitwisseling van energieën met deze set schijven sneller en dieper gaat. Deze set Kosmische schijven is aanzienlijk zwaarder in gewicht. Houdt daar rekening mee (ca. 500 gram per schijf).


 Klik hier voor te bestellen 
Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl