Disclaimer


Ankh Nederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond (juni 2017), onder het kvk-nummer: 68876610. Ankh Nederland is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en publicaties op de website: www.ankhnederland.nl en www.ankh-nederland.nl en www.verborgen-vallei.nl .

Het is niet toegestaan om van deze website kopieën te maken en deze openbaar te maken, dan wel kopieën op te slaan, zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben gevraagd aan Ankh Nederland. Enkel voor individueel gebruik (niet commercieel), dat niet gedeeld wordt met derden, is deze toestemming vooraf niet nodig.

Voor alle activiteiten van Ankh Nederland en dus ook voor de website gelden de algemene voorwaarden. Zie ook de de algemene voorwaarden op de website.

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens die vermeld staan op de website van Ankh Nederland. Ankh Nederland zal er altijd naar streven, om alle informatie die openbaar gemaakt wordt, dat deze actueel en correct is. Maar kan niet garanderen dat in alle gevallen de opgenomen informatie daadwerkelijk up-to-date, correct en volledig is.
Ankh Nederland aanvaardt daarom in geen enkel geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Ankh Nederland zal alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, echter kan daar niet verantwoordelijk voor zijn.

De website van Ankh Nederland is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie. Bij ziekten of klachten is het dus raadzaam altijd eerst de dokter of de specialist te bezoeken! Stop niet met voorgeschreven medicatie van uw huisarts of specialist! De huisarts en/of specialist is hierin leidend en blijft hierin leidend. Aan de berichtgevingen die Ankh Nederland op haar website zet kunt u geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes mee te behandelen.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl