Het ambacht

Om te komen van een staaf messing tot een goed werkende Ankh, piramide of lemniscaat voltrekken zich een groot aantal stappen, wat terecht een ambacht genoemd mag worden. Het proces bestaat ondermeer uit: intens verwarmen, buigen, richten, op lengte zagen, boren, vijlen, hard-solderen (met zilver), stralen, fijn vijlen, schuren in meerdere stappen, polijsten en tot slot het instrument grondig oppoetsen met koperpoets. Met als eindresultaat; dat een fijn hoogglans gepolijst instrument je tegemoet straalt.

Alle getoonde Kosmische instrumenten zijn door mijzelf met de hand gemaakt. De materiaalkeuze is zoals genoemd messing, omdat messing een legering is van meerdere materialen die samen erg geschikt zijn voor het geleiden van energieën en trillingen. Daarnaast laat messing zich goed verwerken. Ik werk uitsluitend met gecertificeerde kwaliteitsmessing.

Elke Ankh heeft een unieke trilling. Tijdens het maken van een klassieke therapeuten Ankh stem ik me, onder begeleiding van mijn gids, af op de energie van de persoon waarvoor ik de Ankh maak. Dit resulteert in een specifieke Ankh die correspondeert met de hoogte van de trilling voor die persoon. De grote therapeuten Ankh is een ‘Zielenmaatje’ van de persoon die ermee gaat werken en dit is terug te horen in het geluid van de Ankh. Elke Ankh heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie! En dus zijn eigen klank.

Door de instrumenten ‘hard te solderen’, verkrijgen we een duurzame, stevige, geleidende verbinding. Alsof het materiaal letterlijk uit één stuk bestaat. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld piramides die in elkaar zijn gezet op basis van tin & ‘koud solderen’. Als deze instrumenten vallen, vallen ze stuk en dat is erg jammer. Dat gebeurt niet met een hard gesoldeerd instrument. Ook de geleiding van energieën en trillingen is vele malen sterker als het materiaal ‘hard gesoldeerd’ is. De instrumenten hebben hiermee een meer dan levenslang bestaan!

Handgemaakte instrumenten
Ankh, Piramide, Lemniscaat en meer!


 

 

Ankh

De Ankh

Koop je therapeutische Ankh bij Ankh Nederland. U heeft de keuze uit twee soorten en de Ankh is leverbaar in drie formaten.

Piramide

De Piramide

De piramide is een veelzijdig instrument. Ik maak verschillende maatvoeringen piramides, waarbij het mogelijk is een Ankh in de top van de piramide te plaatsen.

Lemniscaat

De Lemniscaat

De Lemniscaat wordt gebruikt om energieën uit te balanceren (energetische healing) en de afscherming van de therapeut ten opzichte van de cliënt, om vervloeiing (aura) tegen te gaan.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond en donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

Tel: 06-45424896
Email: info@ankh-nederland.nl