De spirituele sleutel Ankh

Klik hier voor de prijzen

Deze Ankh werkt op een dieper niveau (in een andere dimensie). Ik ben van mening dat dit een instrument is voor de gevorderde Ankh-therapeut. Spirituele deuren (blokkades) die op slot zitten kunnen geopend worden met deze Ankh.

Daarnaast gaat het sturen van energie met deze Ankh op een geheel andere wijze. Door de haakse verbinding onderaan de benen van de Ankh, wordt de energie in een andere dimensie gebracht / geschoten. De kracht en intensiteit nemen enorm toe. Met de sleutel wordt deze energie overgebracht op ons fijnstoffelijk lichaam, waaruit wij bestaan. Tijdens healings bemerken hoog sensitieve personen meteen het verschil. Deze Ankh heeft meer kracht en werkt op een dieper niveau.

De klank /trilling van deze Ankh is heel hoog en gaat tegen onze menselijke gedachte in. Door de benen met elkaar te verbinden verliezen we de stemvork zoals een gewone Ankh bezit. Daar komt de trilling resonantie uit voort (denkt men). Door de benen te verbinden met de pal (sleutel) en met zilver hard te solderen, net zoals het verbonden hart van de Ankh, zitten de benen ‘op slot’, toch?

Als je deze Ankh aanslaat wordt je verbaast door de hoge toon die vanuit dit instrument ten gehore wordt gebracht. Laat je verbazen.

De pal kan op eigen inzichten gecreëerd worden. Hier bedoel ik mee; de lengte van de pal, het aantal inkepingen in de pal en de vorm van de pal. Stem dit vooraf met mij af en ik creëer voor jou een maatwerk Ankh! Eventuele extra wensen kunnen leiden tot prijsverhoging, informeer naar de mogelijkheden.

 Klik hier voor te bestellen 

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl