Over Ankh Nederland


Hallo, mijn naam is Marcel en ik draag het sterrenbeeld: Leeuw.
Voor de geïnteresseerde onder ons, ben ik ter aarde gekomen met het
Basisgetal  1 (Numerologie), voorzien van de mooie Mars-energie
dat synoniem staat voor het element: VUUR. De naam Marcel is hier
dan ook een hele mooie keuze in. Het basisgetal 1 staat onder andere
voor: een nieuw begin – de start van een nieuwe cyclus, wilskracht,
creativiteit, de leider/de pionier, de beschermer.


Ben je geïnteresseerd in wat schuil gaat in jouw geboortegetal en jouw unieke (voor-)namen, dan kan ik voor jou een persoonlijk Numeroscoop opstellen.

Terug naar mijn levenspad

Tot mijn 33-ste levensjaar mag ik mijn leven wel omschrijven als onrustig. Op zoek, een drang, een latente verborgenheid, op zoek naar wat? Gevoeliger van aard dan de gemiddelde medemens, dat werd me al snel duidelijk in mijn leven. Snel ergens last van hebben, energieën oppikken en niet wetende of deze van mezelf waren of van een ander. Kort samengevat met tijd en wijlen erg turbulent!

Maar toch, die zoekdrang naar het leven, wie zijn we?, wat doen we hier?, wat is mijn rol daarbinnen? Het bracht me telkens bij het spirituele. Daar moest toch wel ergens de sleutel liggen voor mij. Het spirituele bracht me veel rust en dankbaarheid. Een ware verrijking in mijn leven. In die tijd heb ik veel spirituele boeken gelezen, bewustzijnstrainingen gevolgd, alternatieve geneeswijzen toegepast, gemediteerd en vele  paranormale / spirituele mensen bezocht.

Enfin, fijne jeugd gehad, gestudeerd, carrière opgebouwd, gezin gesticht met twee prachtige dochters, kwaliteiten ontdekt en deze verder doorontwikkeld, opgeklommen tot een managementpositie in een erg politiek gevoelige organisatie. Na 11 jaar begon ook daar de financiële crisis zijn stempel te drukken, directeur in – directeur uit, met als gevolg voor mij een totale ommekeer in het 13-de jaar! Het mag anders voor mij, dit werkt totaal niet meer voor mij. Dat werd me meteen duidelijk.

De wereld stond even op z’n kop. Ik verlangde naar rust om met mezelf grondig in dialoog te gaan. Die rust vond ik, bij de ‘paters van Lilbosch’. Ik ging in die periode meerdere malen op retraite. Lieve mensen, ik zeg niks te veel als ik zeg, dat ik aldaar een heel ander ‘Licht’ zag schijnen. En dat ‘Licht’ was er voor mij. Het was mijn gevoelige kant die zich nu meer dan ooit aandiende en die me diep van binnen deed beseffen, dat ik met deze gevoelige kant iets mocht gaan doen in plaats van het telkens proberen weg te stoppen. Het is een deel van mij en hoe kan ik nu iets van mezelf willen wegstoppen, als het al van mij is? Ik heb het begrepen en in liefde omarmd. Het voelt werkelijk als het ‘grootste goed’ en als stabiele thuishaven voor mijn verdere leven. Nu mag ik met dankbaarheid zeggen; bedankt voor deze transformatie, hij is precies op het juiste moment gekomen. Ik voel dat ik op mijn ‘zielenpad’ ben teruggekomen en dat ik mij in dit leven wederom mag bezig houden met mensen te mogen helpen op energetisch/spiritueel niveau.

Het roer ging om, een nieuw begin, een nieuwe start! Ik volgde gerichte cursussen en had samen met mijn gezin een plan opgesteld. Heb mijn spirituele gids leren kennen, volgde meerdere trainingen in het mediumschap, heb geleerd hoe ik kaarten mag leggen (Lenormand & Engelenkaarten), heb mijn diploma behaald tot Bach Bloesem therapeut en edelsteentherapeut, volgde maar liefst vier complete trainingen in het werken met de Ankh en de Kosmische schijven. Dit omdat ik me heel sterk aangetrokken voel tot deze bijna magische Ankh. Heb spiertesten aangeleerd, heb me verdiept in (chakra-) Numerologie, heb mijn Reiki-graden afgerond. Heb mezelf aangeleerd hoe ik pijn kan afbidden en operatiebegeleiding mag doen op afstand. Heb geleerd hoe het bewustzijn van de mens functioneert. Heb een zelfstudie gedaan in de psychologische kernoorsprong van ziekten. En tot slot volgde ik lessen over het menselijke lichaam aan de gezondheidsuniversiteit in Maastricht. Een hele lijst al, en toch weet ik zeker dat er nog veel wijze lessen zullen volgen. Een map met certificaten en diploma’s is aanwezig in de praktijk.

Van mijn Ankh-leraar heb ik mogen leren hoe de prachtige Kosmische instrumenten vervaardigd worden. Het is een echt ambacht! Zodat ik deze prachtige therapeutische instrumenten in de toekomst mag blijven maken. Zie voor een impressie de foto’s op deze website en tevens ook van de vele nieuwe instrumenten die ik na deze periode heb mogen creëren.

In 2017 heb ik Ankh Nederland opgericht en in 2021 heb ik na een lange zoektocht een geschikte ruimte kunnen vinden waar nu Ankh Nederland gevestigd is. In dat jaar heb ik ook volledig gekozen voor de activiteiten die ik doe binnen Ankh Nederland en is de parttime baan, die ik in de tussentijd nog had als kwaliteitsmanager, tot een einde gekomen.  Binnen Ankh Nederland wil ik mij gaan inzetten voor het geven van trainingen & workshops om jou te leren werken met de Ankh. Zie hiervoor het kopje: Trainingen.  

Als laatst kan ik zeggen dat ik een echt natuurmens ben en graag in de weer ben met planten. De natuur verbind je met je eigen natuur is mijn ervaring, en zelfs op een dieper niveau met de oorsprong van de ziel……. 

Wees gezegend!

 

Marcel

p.s. mijn ouders ook bedanken voor hun goede zorgen.

Openingstijden

Indien u persoonlijk contact met mij wilt opnemen kan dit telefonisch op dinsdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur.

een e-mail sturen kan altijd!

Privacy verklaring       Disclaimer      Algemene voorwaarden      Login
          

Contactgegevens

Chatelainplein 9,
6102BB Echt
KVK: 68876610
BTW: NL001829023B57

 Tel: 06-45424896
 Email: info@ankh-nederland.nl